Personlig assistent till teckenspråkstalande flicka

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra barnkunder i Göteborg. Arbetsuppgifterna är sedvanliga uppgifter inom personlig assistans. Exempelvis: Hjälp med matsituationer, Ledsagning, personlig hygien, bus och lek, följa med på aktiviteter med mera. 
Körkort och tillgång till bil underlättar, men är inget krav. Du måste vara rökfri!

Du som söker bör vara en glad och humoristisk person med glimten i ögat. Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller andra vård- och omsorgsyrken är meriterande, men inte ett krav. Det viktigaste är att du har rätt personlighet och attityd för att fungera bra tillsammans med kunden. Du måste vara lyhörd, flexibel och ansvarstagande som person.

Patient med autism

Då kunden kommunicerar via tecken och ljud är det ett önskemål att du skall kunna ”tecken som stöd” alt. Teckenspråk, men inget krav. Tjänsten blir till en början en så kallad ”Vid behovs”-anställning men kan vid rätt omständigheter utvecklas till en mindre schemarad.

Hör av dig

Vi svarar vanligtvis inom 24 h