Personlig assistent till sportintresserad man

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Vi söker en ny personlig assistent till en man i 50-års åldern som bor i Västra Frölunda.
Kunden behöver hjälp på morgonen för att komma upp, äta frukost och komma iväg till sitt arbete. När kunden är på sitt arbete är du som personlig assistent ledig. Du börjar jobba igen när kundens arbetsdag är slut och då jobbar du eftermiddag/kväll. I ditt arbete kommer du bland annat hjälpa till med grundläggande behov såsom personlig hygien och med vanliga hushållsysslor i ett hem.

Gammalt par

Vi söker dig som är social, positiv, initiativtagande, punktlig och ansvarsfull. Det är en fördel om du har erfarenhet av personer med cp-skador och/eller epilepsi. För kunden är det viktigt att du är intresserad av sport och kan vara delaktig vid sjukgymnastik i bassäng då detta är en stor del av vardagens innehåll.


Varaktighet, arbetstid
Anställningen är tillsvidare med omedelbar uppstart. 
Arbetstider: Måndagar 07:00-09:30, 12:00-20:00. Tisdagar 07:00-09:30, 15:30-20:00.
Bra kollektivavtalsenlig lön. 43% tjänstgöringsgrad med möjlighet till högre tjänstgöringsgrad.

Hör av dig

Vi svarar vanligtvis inom 24 h