Personlig assistent till 11-årig tjej

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor

Vi söker nu en glad, trygg och engagerad kvinna mellan 18-35 år. Du ska vara rökfri. Perfekt för dig som söker ett jobb vid sidan av dina studier eller annat deltidsjobb. Då du kommer jobba i ett privat hem är det viktigt att du också är inkännande och lyhörd. Tidigare erfarenhet inom personlig assistans eller andra vård- och omsorgsyrken är meriterande men inte ett krav. 

Mycket viktigt att du kan eller har ett driv att lära dig tecken som stöd.

Barnmålning
Leksaker

En aktiv 11-årig tjej med kognitiv utvecklingstörning söker en lekfull och lyhörd personlig assistent. I arbetet ingår att hjälpa tjejen med bland annat aktiviteter, hygien och matsituationer. Hon är en glad tjej som tycker om musik, dans, djur och natur. Saknar traditionellt tal men kommunicerar med tecken och ljud. Flickan bor med sin familj i östra Göteborg och den mesta arbetstiden är förlagd i det privata hemmet. Då det finns hund i hemmet är det viktigt att du inte är rädd eller allergisk.

Tjänsten är en timanställning.

Hör av dig

Vi svarar vanligtvis inom 24 h